KLASSKONSTRUKTION - fördjupningsworkshop

Vill du förfina din pedagogik och roll som yogalärare? Vill du lära dig hur på planerar klasser på ett säkert sätt, samt bli bättre på att skapa, och väva in tema?

 

Att väva in det filosofiska temat under klassen är en konst. När du lyckas verkligen väva in ett tema tar du upp, hänvisar till och plockar in det under klassens gång. Inte bara nämner det i början. Så hur lyckas man med det?

En smart sekvenserad klass är skillanden mellan att gå på en klass och känna sig väl förbredd i kroppen när peak positionen kommer, och att inte alls vara redo.

Att lyckas kombinera de två, ett genomtänkt filosofiskt tema, som du lyckas väva in i en smart sekvenserad klass, kommer ge dina elever de bästa möjligheterna att möta sig själva på mattan.

 

Under den här workshopen får du konkreta exempel på hur du matchar din filosofiska intention med asanas och sekevenser. Efter helgen ingår hemarbete där du får personlig feedback från Veronica.

 

Utdrag från helgens schema:

- Planera klass mot peakposition

- Sekvensea smart och säker

- Skapa en tydlig intention/tema för din klass

- Väva tema genomgående i klassen

- Röstträning

- Pedagogik

 

När: 12:e-14:e april

Var: Nirvana, Stockholm

Investering: 7900SEK inkl 6% moms

OBS! Begränsat antal platser.

 

Anmälan sker till info@veronicajaderlund.se

OBS! Bekräftad anmälan är bindande. Bekräftad plats går inte att avboka men kan plats överlåtas vid läkarintyg. Läs vår återbetalningspolicy här

KONTAKT

info@veronicajaderlund.se

Tel: 0739241421

Copyright @ All Rights Reserved