KALENDER

Här finner du alla inplanerade utbildningar och workshops, för dig som vill fördjupa din roll som yogalärare, eller kanske påbörja resan.


2018

Februari

16:e - 18:e februari Klasskonstruktion (Sundsvall)

Februari (start)

22:a - 25:e februari 200h Yogalärarutbildning (Stockholm)

Maj

4:e - 6:e maj Anatomi & Assistering (Stockholm)

September

7:e - 9:e september Klasskonstruktion (Stockholm)


LIVING YOGA

fördjupa din hemmapraktik


​Är du nyfiken på yoga men vet inte vart eller hur du ska börja?

Denna helgkurs är utformad för dig som vill fördjupa din egen yogapraktik, och uppleva skillnaden mellan att göra yoga och leva den. Ingen förkunskap behövs och upplägget passar dig som just börjat, likväl som dig som yogat ett tag men kommit till en plattform och vill ha inspiration att ta dig vidare.


För information om workshopen, samt intresseanmälan, läs mer på LIVING YOGA

ANATOMI & ASSISTERING

få förståelse för kroppen i rörelse


Praktisera smart och arbeta med kroppen inte emot den. Lär dig grunderna för en fysiskt hållbar yogapraktik och hur du finner känslan av inre linjering för att yoga inifrån ut istället för utifrån in. Du kommer få lära dig anatomin bakom yogans grundläggande positioner. Du får även verktyg hur du själv skapar förståelse för hur du ser över, och bryter ner, en asana när du assisterar någon.


Förkunskap: Passar dig som är yogalärare och vill få en ökad förståelse för grunderna i yogapositionerna, samt hur du verbalt och fysiskt assisterar dina elever. Denna helg är även för dig som inte är yogalärare men har minst 3 års egen praktik och vill utveckla den.


För information om workshopen, samt intresseanmälan, läs mer på ANATOMI & ASSISTERING

KLASSKONSTRUKTION

sekvensering och väva tema


Vill du utveckla din roll som yogalärare och lära dig hur på planerar klasser på ett säkert sätt med en tydlig röd linje. Samt bli bättre på att skapa, och väva in tema?


Under den här helgworkshopen får du konkreta exempel på hur du matchar din filosofiska intention med asanas och sekevenser. Efter helgen ingår hemarbete där du får personlig feedback från Veronica.


För information om workshopen, samt intresseanmälan, läs mer på KLASSKONSTRUKTION

KONTAKT

info@veronicajaderlund.se

Tel: 0739241421

Copyright @ All Rights Reserved