VANLIGA FRÅGOR

Här hittar du de vanligaste frågorna. Skulle din fråga inte finnas med nedan är du välkommen att kontakta oss på info@veronicajaderlund.se eller via detta formulär så svarar vi på dina funderingar.

 

Jag är inte vig, eller duktig på yoga. Kan jag bli yogalärare?

 

ABSOLUT! Din förmåga att förmedla yoga sitter inte i dina hamstrings, och vad innebär duktig på yoga egentligen? Då detta är en 200 timmar yogalärarutbildning med inriktning på vinyasayoga och hathayoga kommer klasserna på utbildningen att vara fysiska. Men som alltid när det kommer till yoga deltar du utifrån din förmåga, och lär sedan ut det som känns rätt för dig.

 

Saker som påverkar din förmåga som yogalärare oändligt mer än vighet:

 

  1. Nyfikenhet
  2. En genuin längtan att utforska dig själv
  3. Lyhördhet

 

 

Jag har redan gått en yogalärarutbildning, varför ska jag gå en till?

 

Olika yogalärarutbildningar har olika lärare och kanske varierande innehåll, om inte är det garanterat att du hör saker du inte uppmärksammade första gången. Om du känner att den yogalärarutbildningen du har är tillräcklig är det kanske inte tillfälle för dig att gå en till just nu. Upplever du en önskan att komplettera och utvecklas kan en till yogalärarutbildning göra just det.

 

 

Varför ska jag välja denna yogalärarutbildning?

 

Utöver ett årtionde av erfarenhet som gruppträningsinstruktör har Veronica utbildats av, och utbildat för, några av Sveriges bästa yogalärare. Detta har gett henne ovärderlig insikt i vad som behövs för att skapa en informativ, relevant och hållbar yogalärarutbildning. Med erfarenhet att hålla klasser och utbilda instruktörer för både stora gymkedjor och rena yogastudios vet vi vilken information som efterfrågas och vilka upplägg som passar olika typer av klassdeltagare.

 

Utifrån det är Everyday Yoga 200h Yogalärarutbildning utformad att passa i vardagen, oavsett om din elev är industriarbetare eller sitter på kontor. Du kommer även få specialkunskap från gästlärarna som håller i olika segement, allt för att ge dig en så gedigen bas som möjligt.

 

Sagt om Veronica som utbildare:

"Vevve har en otrolig nerv och närvaro i sitt sätt att både instruera klasser och pedagogiskt förklara filosofi, anatomi, linjering och klasskonstruktion. Hennes nakna och ärliga språk tilltalar mig och får mig att stanna upp i mina tankegångar. Genom hennes guidning in till yogan kunde jag landa i vem jag vill vara som yogalärare och åter igen höra min egen inre röst.

Mixen av galet bra och annorlunda musik, positioner som utmanar, nörderi kring tekniker och linjering, asanas på sanskrit och hennes uttryck blir en helhet jag älskar! Jag hade inte kunnat önska mig en bättre lärare och inspiratör under en utbildning, eller innan och efter." ~ Linda

 

 

Kan jag dela upp betalningen?

 

Det går att dela upp betalningen på två tillfällen, då mot en extra uppläggningsavgift. Fråga om detta när du anmäler dig så fixar vi det.

 

 

Hur gör ni med återbetalningar?

 

Vi planerar och förbereder våra utbildningar, och event med full dedikation och räknar med att studenter/deltagare som har åtagit sig att komma, kommer. I utbyte mot vårt löfte att hålla vårt åtagande att leverera tjänsten, ber vi våra elever att hålla sina löften att betala och delta. När du bokar en plats godkänner du att du läst igenom vår Återbetalningspolicy och har accepterat de villkoren. Här hittar du dem i sin helhet.

KONTAKT

info@veronicajaderlund.se

Tel: 0739241421

Copyright @ All Rights Reserved