ANATOMI & ASSISTERING 50h

Praktisera smart och arbeta med kroppen inte emot den. Lär dig grunderna för en fysiskt hållbar yogapraktik och hur du finner känslan av inre linjering för att yoga inifrån ut istället för utifrån in. Du kommer få lära dig anatomin bakom yogans grundläggande positioner. Du får även verktyg hur du själv skapar förståelse för hur du ser över, och bryter ner, en asana när du assisterar någon.

 

Förkunskap: Passar dig som är yogalärare och vill få en ökad förståelse för grunderna i yogapositionerna, samt hur du verbalt och fysiskt assisterar dina elever. Denna helg är även för dig som inte är yogalärare men har minst 3 års egen praktik och vill utveckla den.

 

Inför helgen får du förberedelseuppgifter som gör att vi under våra dagar tillsammans kan arbeta utifrån manualen och fokusera på praktiska delar och diskussioner. Efter helgen får du också hemläxor för att snabbt komma igång och implementera dina nya kunskaper. Uppskattad tid på förberedande hemmastudier är ca 15-20h, och ungefärlig tidsåtgång för hemläxor är 5-10h.

 

Utdrag från helgens schema:

- Anatomi

- Biomekanik och rörlighetslära - hur är kroppen uppbyggd och vad händer när vi rör på oss?

- Hur kombinera styrka och rörlighet för att hitta rätt i positionerna

- Alignment - fysisk och filosofisk

- Hur assistera på ett säkert sätt

 

Ingår: manual, vägledning efter helgen och feedback på hemläxor

Ingår inte: mat, boende, kurslitteratur

Lärare under helgen: Veronica Jäderlund

När: 6:e-8:e april

Var: Stockholm

Investering: 6900SEK inkl 6% moms

OBS! Begränsat antal platser.

 

Anmälan sker till info@veronicajaderlund.se

OBS! Bekräftad anmälan är bindande. Bekräftad plats går inte att avboka men kan plats överlåtas vid läkarintyg. Läs vår återbetalningspolicy här

KONTAKT

info@veronicajaderlund.se

Tel: 0739241421

Copyright @ All Rights Reserved